Fogantatási akadályok

Sokszorosára nőtt azok száma, akik szeretnének gyermeket, de valami miatt nem sikerül.

Megkerestek azzal, hogy a táplálkozást átalakították (nagyon helyesen) , és mégis várat magára a gólya. Fontos, hogy minden eset egyedi, általános szabály nincs.

Amennyiben a fizikai akadályok ellenőrzése megtörtént mindkét fél egészséges, érdemes a lelki gyökereket megvizsgálni. sokszor “csak” az élethelyzet stressze akadályozza a beteljesülést. Feszült, félelmekkel teli állapotban kedvezőtlen körülmények közt , valamilyen hiány pótlására, kevéssé szerencsés, babát vállalni, ezt a testünk bölcsen meg is gátolja. Amikor elrendeztünk a dolgaink, a fészek valóban befogadásra kész, megérkezik a várva várt pocaklakó.

Amennyiben mégis kikényszerítjük az élettől, amit akarunk, akkor sokszor a nehezebb helyzet kényszerít, szembesít a problémák feloldására.

Annyiban bonyolultabb a helyzet, hogy még egy fél éli át az általunk teremtett helyzet, így a program, a cselekvési minta, vagy karma még egy következő lélekre adódik át.

Leendő szülői felelősségünk lenne eltisztázni a szálakat, bár sokszor épp a gyermek érkezése szembesít és segít a végleges oldásra.

Comments are closed.