Rólunk mondták

Női csoport – Öngyógyító hétvége

Először is köszönöm a visszaigazolását. Másodszor az élményt amit hétvégén kaphattam az előadásai során. Úgy érzem többet kaptam ezalatt a két nap alatt mint talán az elmúlt lassan egy évben más szakemberektől. Így ha jön máskor is én tuti ott leszek. köszönöm. Tisztelettel:Mónicsuri

 

 

 

 

 

E-mailben kaptuk

   Kedves Magdi!
A napokban az interneten találkoztam smaragdfalvai képekkel, amelyeket én most láttam először. Ezek a képek, s a gondolat vele, veletek kapcsolatban ihletként hatottak rám, s így született meg e négy versszak, fogadjátok szeretettel:

   CÉLEGYENESBEN
Köszöntjük Smaragdfalvát

Smaragdfalva felett
felhő nem gomolyog,
nézz a kéklő égre,
Isten ránk mosolyog.

Boldogság virága
nyílik a kertünkben,
virágszirom fürdik
szivárványszínekben.

Illata átjárja
szívet, testet, lelket,
a szeretet elűz
minden veszedelmet.

Égi ecset festi
szívek új otthonát,
Istenünk éltesse
Boldog Smaragdfalvát.

 

Hát…, akkor Isten éltessen Benneteket erőben, egészségben, boldogságban, szeretetben, bölcsességben, békességben, sikerekben, örömökben, legyen boldog minden percetek, órátok, napotok, hetetek, hónapotok, évetek, évtizedetek, évszázadotok, kívánjuk ezt Nektek szeretettel: Anna és Károly.

 Köszönő levél

Kedves Magdi!

Steindl Ákos vagyok, velem beszélgettél ma, amit nagyon köszönök neked, és hálából egy történetet ajánlanék a figyelmedbe. Utánanéztem a smaragdfalvának és nagyon szimpatikusnak találtam, és örülök, hogy vannak még ilyen emberek, akik még a természetet ilyen teljességében meg tudják élni. Mikor olvastam a tanyátokról eszembe jutott Hamvas Béla: Olbrin Joachim csodálatos utazása című esszéje. Fent van írott formában is és youtube-on pedig hangoskönyv formájában, 1 órát érdemes rászánni nem hosszú. A történet pont arról szól hogy az iparosítás hatására nemcsak a tárgyak, hanem a lelkek is eltömegesedtek, és nagyon ritkák az olyan lelkek, akik még tisztában vannak a gyökereikkel, és növényeket és állatokat gondoznak. Tényleg csodálatos történet, és mintha csak rólatok szólna.
üdvözlettel: Ákos(a szöveg linkje: http://www.hamvasbela.hu/olvasmanyok/olbrinjoachim.html)