Szabad bértartás

Ahogy a lova élni szeretne…

Egerszalóktól 2 km-re található a tanyánk Smaragdfalva, mely közel 16 hektáros területen helyezkedik el, a völgyet kettészelő patakkal, és egy gyönyörű halastóval. Egy ilyen terület nem csak a ló, de az ember számára is tökéletes!

természetes környezetben, lovak társaságában csodálatosan otthon érezheti magát kedvence. Lovának nem lesznek légző- és mozgásszervi, valamint idegrendszeri problémái. Sőt kimutatott, hogy a természetes környezetbe visszakerült kehes lovak állapota javult.

A lovak legeltetése nap közben villanypásztorral lekerített, nagy, szabad területen történik, éjszakára kisebb, fix karámmal védett, fedett beállási lehetőséget is biztosító területen tartózkodhatnak.

 

Újonnan érkező lovakat csak ló útlevéllel és egy évnél nem régebbi negatív vérvételi eredménnyel tudunk fogadni. Szükséges még érkezés előtt minimum egy héttel majd ezt követően félévente minden lónak kötelező jelleggel a féreghajtás, melyet lovanként 7.000,- Ft-os áron tudunk biztosítani. Későbbiekben ajánlott a negyedéves állategészségügyi ellenőrző vizsgálat, valamint a lovak vakcinázása meghatározott időközönként állatorvossal előre egyeztetett díjazásért.

A lovak egyedi takarmány igényét megbeszélés szerint, külön költségtérítés ellenében tudjuk vállalni.

 

LOVAS SZOLGÁLTATÁSOK

ÁRAK

Bértartás: 25.000,- Ft/ló/hó
Féreghajtás   7.000,- Ft/ló/alkalom